navigate_before
navigate_next
arrow_back

TENDERMANAGEMENT

Uw Volledig tenderproces, onze passie

Onze ondersteuning reikt verder dan het schrijven van wervelende plannen. Wij nemen uw tenderproces volledig uit handen, terwijl u altijd in control blijft.

Wij geloven niet in één universele aanpak. Daarom bepalen we op voorhand gezamenlijk uw behoefte en stemmen onze ondersteuning vervolgens hierop af. Wat levert u dit op? U blijft de focus behouden op uw primaire processen, bent gedurende het proces áltijd op de hoogte en blijft verzekerd van maximale kwaliteit.

DIENST VOOR HET VOLLEDIGE BID & TENDER MANAGEMENT

Laat uw tendermanagement over aan onze experts en ervaar een complete, beproefde service die u de zorgen rond het binnenhalen van aanbestedingen uit handen neemt.

Onze tendermanagers nemen voor u de verantwoordelijkheid over het hele tenderproces, en zorgen dat uw EMVI-plannen op tijd gereed zijn en de allerhoogste kwaliteit hebben.

VOORTGANGSBEWAKING EN KWALITEITSBORGING ZIJN CRUCIAAL VOOR TENDER-SUCCES. ONS BID- EN TENDERMANAGEMENT OMVAT VIJF CATEGORIEËN:

VOORBEREIDING EN PLANNING

We inventariseren uw behoeften en bepalen welke specifieke ondersteuning past bij uw situatie. Op basis hiervan stellen we een gedetailleerde tijdlijn op, waarin de deadlines en de agenda’s van uw specialisten leidend zijn.

COÖRDINATIE

Wij zorgen voor de aansturing van het gehele team, zodat cruciale input tijdig wordt opgehaald en iedereen op de juiste momenten betrokken is bij het proces. 

VOORTGANGSCONTROLE

Doorlopende bewaking van de kwaliteit van het proces, de deadlines, indienen van vragen én de uiteindelijke indiening. Op ons kunt u rekenen.

KWALITEITSBORGING

Bruggenbouwers werken áltijd samen. De geoliede wisselwerking tussen onze ’tenderaars’, planschrijvers en grafisch vormgevers is het geheim achter onze wijze van inhoudelijk kwaliteitsborging.

OPLEVERING

We laten niets aan het toeval over en komen onze gemaakte afspraken áltijd na. Hiermee zorgen we voor zowel een tijdige áls kwalitatieve inschrijving.