Onze experts verwerkelijken uw idee tot realiteit.

0 +
Jaren ervaring

Mohamed Rkhaoui

Laatste project(en):

Oosterweelknoop Antwerpen, Samenwerkingsovereenkomst Ingenieursdiensten, Programma Bruggen & Kademuren Amsterdam, Kennisalliantie ERTMS, Waardengedreven Onderhoud Uiterwaarden RWS in diverse Integraal Beheer Openbare Ruimte tenders (Eindhoven, Bergeijk, Waalre, Schouwen – Duivenland).

‘’Vanuit vertrouwen en nieuwsgierigheid zet ik mensen graag in beweging, zodat ze iets waardevols voor zichzelf en andere bereiken’’

Ons bedrijf leiden in het schrijven van winnende aanbiedingen: daar houd ik me mee bezig. Ik heb pas een voldaan gevoel als mijn bijdrage in een tender ervoor zorgt dat het perspectief van onze partners is verbreed.

Het is mijn overtuiging dat tenders meer zijn dan alleen het winnende plan van aanpak; ze vormen een routekaart voor een succesvolle projectuitvoering. Daarom zet ik me niet alleen in voor het schrijven van het beste plan van aanpak, maar blijf ik ook actief betrokken bij het proces na de gunning. Mijn primaire doel is ervoor te zorgen dat de visie die we samen met onze partners in de tender creëren, ook daadwerkelijk tot leven komt in de uitvoering. Het bouwen van de brug tussen concept en realiteit: zo noem ik dat.

Mijn achtergrond:

Als opgeleid coach richt ik me specifiek op het activeren van eigenaarschap. Op ondernemende wijze en met een kritisch inzicht, til ik tenders naar een hoger niveau. Ik zorg ervoor dat teamleden hun rol  in het groter geheel zien en maak dit helder inzichtelijk voor iedereen. Hiermee creëren we volledige focus en eigenaarschap. Mijn missie is dan ook helder, namelijk: onze partners ondersteunen in het bereiken van het hoogst mogelijke.

 

kunnen we je ergens mee helpen?

+31 6 81852117

verbinden:

Het optimaal benutten van alle aanwezige kennis is een voorwaarde voor het bereiken van het hoogst mogelijke. De beste manier om dit te bereiken, is goed te luisteren naar de teamleden. Verbinding creëer je door de menselijke kant niet uit het oog te verliezen in gesprekken die we met elkaar voeren. Dit leidt tot leuke en verassende gesprekken, maar betekent soms ook dat er moeilijke vragen gesteld worden: the elephant in the room. Dat moet je durven.

Abdessamad Haloui

Laatste project(en):

Bruggen en Paviljoens IJburg Amsterdam, Onderhoud Buitenruimte Schouwen-Duiveland, Variabel Onderhoud Zuid-Nederland, Herstellen Valwindschade Leersum, Herstel Geluidsschermen A10 Oost, Groot Onderhoud Tunnels A73, Renovatie Bewegingswerken Oosterscheldekering, Aanpassingen Schuifaanslagen Oosterscheldekering.
0 +
Jaren ervaring

‘’Vanuit vertrouwen en nieuwsgierigheid zet ik mensen graag in beweging, zodat ze iets waardevols voor zichzelf en andere bereiken’’

Stilstand is achteruitgang, daarom wil ik aan het eind van iedere dag terugkijken op ontwikkeling. Het verschil maken voor zowel onze partners als in onze (leef)omgeving is mijn stip op de horizon. Daarom zijn we áltijd kritisch in het aangaan van partnerschappen en het kiezen van de juiste aanbestedingen.

 

De impact van tekst is voor mij de meest onderschatte vorm van kracht. Tekst maakt het mogelijk om passie, daadkracht, overtuiging, emotie en vertrouwen onder woorden te brengen en de lezer te overtuigen. Voor mij zijn deze woorden vervolgens onlosmakelijk verbonden met de presentatie van deze woorden. Daarom heb ik er mijn doel van gemaakt om in iedere tender de optimale balans tussen de kracht van inhoudelijke tekst en de presentatie ervan te vinden. De voldoening en trots direct na indiening én na winst van een tender is overigens niet onder woorden te brengen: dat moet je ervaren!

Mijn achtergrond:

Altijd al gefascineerd door taal en de kracht van woorden, ben ik een (juridisch) fiscale opleiding gaan volgen. Dit heeft vervolgens de basis gelegd voor het extreem kritisch en zorgvuldig kiezen én lezen van woorden. Men zegt ook wel: ‘taal is recht en recht is taal’. In 2015 ben ik vervolgens de tenderwereld ‘per toeval’ ingerold en sinds eind dat jaar als zelfstandige binnen de bouw-, infra- en groenwereld actief. In alles wat ik sindsdien onderneem staat het maken van impact in de leefomgeving van mens, dier en plant centraal.

kunnen we je ergens mee helpen?

+31 6 10925294

Impact:

Impact bereiken we alleen samen. We zien onze (bewustwording omtrent) leefomgeving langzaam maar zeker veranderen en wij voelen ons comfortabel als aanjager van deze verandering. Wij zitten – met het tenderen in de bouw, infra en het groen – dicht bij het spreekwoordelijke vuur. Samen met onze partners drijven we elkaar daarom tot het uiterste om de positieve impact op onze leefomgeving te maximaliseren en de negatieve impact te minimaliseren.

Kom je op de koffie?.