Tenderbrug gebruikt een gespecialiseerde interne training en ontwikkelingsprogramma voor EMVI schrijvers - zowel voor ons eigen team als voor uw team.

We maken gebruik van wat we hebben geleerd bij het bouwen van ons eigen team en het aanscherpen van hun tendervaardigheden. Wij leveren een op maat gemaakt trainingspakket aan onze klanten. Zo krijgen uw medewerkers dezelfde hoogstaande tenderschrijftraining als onze eigen mensen.

Bridge Academy

Wij geloven in onze aanpak. Onze Bridge Academy helpt je daarom de Tenderbrug over te steken.

Basistraining EMVI

Ben jij nieuw in het vak en wil je wegwijs gemaakt worden in EMVI? Wij nemen je mee in de basisprincipes van EMVI. Wat houdt EMVI in, waarom bestaat het, hoe heeft het zich ontwikkeld sinds de invoering ervan én welke termen en begrippen móet je kennen? Wij leggen het uit en toetsen je vaardigheid na afloop van de training. Effect: Hiermee leg je een effectieve basis voor de ontwikkeling van jouw EMVI-talent.

 

 

Strategiebepaling

Het schrijven van een winnend EMVI-plan is het resultaat van een scherpe analyse van zowel de klantanalyse áls klantvraag. Maar welke handvaten gebruik je om deze analyse goed te doorlopen? Wij nemen je – aan de hand van fictieve praktijkvoorbeelden – mee in de meestvoorkomende foute én goede voorbeelden. Effect: Hiermee beschik je over kaders waarmee je de strategie in een tender optimaal bepaalt.

 

 

Strategisch EMVI-schrijven

Deze training doorloop je in combinatie met de Basistraining EMVI óf zelfstandig. We laten je de kracht van taal en de kunst van een winnend EMVI-plan zien. Hoe zorg je ervoor dat de toegevoegde waarde van jouw organisatie de klant overtuigt? We leren je begrijpen dat concurrenten wellicht dezelfde oplossingen kunnen hebben, maar wij hebben een betere pen! Effect: Hiermee schrijf je wervelend EMVI-plannen die niet alleen inhoudelijk, maar óók strategisch onweerstaanbaar zijn.

Scrum-based tenderen

Een tenderproces zorgt te vaak voor onnodige en intense druk op tenderteamleden. Wij geloven dat het efficiënt inrichten van dit proces deze druk verlicht. Hoe integreer je de principes van scrum in een tenderproces en hoe zorg je ervoor dat de rest van het team hierin meegaat? Na de training zul je versteld staan van de efficiëntieslagen die je vanaf dan maakt. Effect: Hiermee dien je de volgende tender niet alleen winnend, maar ook met maximale verlaging van druk in.

 

Waarom u onze tender managers kunt vertrouwen?

Onze dienst voor tendermanagement is ontworpen om u het vertrouwen te geven dat uw tender met de grootst mogelijke vaardigheid en professionaliteit wordt uitgevoerd. Onze ervaren consultants op het gebied van tenders bieden u duidelijk advies en hulp, volledige ondersteuning en een eindproduct dat u een voorsprong geeft op uw concurrenten.

Heeft u vragen over hoe onze tendermanagement service u kan helpen of wilt u uw eigen tendermanagement processen met ons bespreken en algemeen advies krijgen? Neem dan contact op.

Kom je op de koffie?.