navigate_before
navigate_next
arrow_back

Kom je op de koffie?.

Bridge academy

ONs DNA is overdraagbaar: Bridge Academy

Leren, praktiseren en doorgeven: wij maken het cirkeltje rond. In onze Bridge Academy bieden we op maat gemaakte tendertrainingen aan. Ons uitgangspunt? Geleerde lessen in onze training zijn concreet, op uw specifieke situatie afgestemd en daarmee in de praktijk direct toepasbaar.

Trainingen (Bridge Academy)

De Bridge Academy biedt trainingen, van basis tot
strategisch EMVI-schrijven en Scrum-based tenderen, om uw team te versterken in het winnen van tenders!

Tenderbrug gebruikt een gespecialiseerde interne training en ontwikkelingsprogramma voor EMVI schrijvers - zowel voor ons eigen team als voor uw team.

We maken gebruik van wat we hebben geleerd bij het bouwen van ons eigen team en het aanscherpen van hun tendervaardigheden. Wij leveren een op maat gemaakt trainingspakket aan onze klanten. Zo krijgen uw medewerkers dezelfde hoogstaande tenderschrijftraining als onze eigen mensen.

ONZE TRAININGEN

Álle trainingen gebaseerd op 40 jaar tenderervaring: onze kracht.

PROBLEEMANALYSE

We leren uw situatie en specifieke behoefte kennen in een intakegesprek. Aan de hand van ons behoefteformulier leggen we de bevindingen gestructureerd en eenduidig vast. Dit formulier bespreken we intern om uw behoefte te vertalen naar een concreet trainingsaanbod dat de vinger op de ‘zere plek’ legt. 

KENNISOVERDRACHT
DEEL I

Wij doen u een aanbieding met betrekking tot de inhoud van de training. In het eerste deel van de training organiseren we met elkaar het gesprek aangaan over relevante en actuele praktijkvoorbeelden waar uw specialisten mee te maken hebben gehad.

PRAKTIJKOEFENINGEN
DEEL II

Het tweede deel van de training bestaat uit het gezamenlijk doorlopen van op maat gemaakte praktijkoefeningen om de geleerde vaardigheden toe te passen op echte situaties. De focus op de praktijk zorgt ervoor dat geleerde lessen direct in de praktijk toepasbaar zijn: onze belofte

EVALUATIE

Na iedere training vragen wij om de feedback van alle deelnemers, om de effectiviteit van onze trainingen blijvend te optimaliseren. Hiermee voldoen we ook morgen aan de – mogelijk veranderende – behoeften.

CERTIFICERING

Deelnemers ontvangen een Bridge Academy certificering, als erkenning voor hun verworven kennis en vaardigheden!

Basistraining EMVI​

Ben jij nieuw in het vak en wil je wegwijs gemaakt worden in EMVI? Wij nemen je mee in de basisprincipes van EMVI. Wat houdt EMVI in, waarom bestaat het, hoe heeft het zich ontwikkeld sinds de invoering ervan én welke termen en begrippen móet je kennen? Wij leggen het uit en toetsen je vaardigheid na afloop van de training. Effect: Hiermee leg je een effectieve basis voor de ontwikkeling van jouw EMVI-talent.

Strategiebepaling

Het schrijven van een winnend EMVI-plan is het resultaat van een scherpe analyse van zowel de klantanalyse áls klantvraag. Maar welke handvaten gebruik je om deze analyse goed te doorlopen? Wij nemen je – aan de hand van fictieve praktijkvoorbeelden – mee in de meestvoorkomende foute én goede voorbeelden. Effect: Hiermee beschik je over kaders waarmee je de strategie in een tender optimaal bepaalt.

SCRUM-BASED TENDEREN ​​ ​

Een tenderproces zorgt te vaak voor onnodige en intense druk op tenderteamleden. Wij geloven dat het efficiënt inrichten van dit proces deze druk verlicht. Hoe integreer je de principes van scrum in een tenderproces en hoe zorg je ervoor dat de rest van het team hierin meegaat? Na de training zul je versteld staan van de efficiëntieslagen die je hiermee maakt. Effect: Door scrum-based tenderen dien je de volgende tender niet alleen winnend, maar ook met maximale verlaging van druk in.

 

Leren, Praktiseren en Doorgeven