Ons DNA

Onze drive en passie zijn overdraagbaar.

Eerlijke kansen

Wij staan voor gelijkheid; voor íedereen. Tenders zijn in het leven geroepen om van de wereld een eerlijkere en mooiere plek te maken. Uit dit principe is Tenderbrug geboren. Wij willen het voor íedereen mogelijk maken om tenders te winnen ongeacht uw omvang, vermogen, geografische ligging óf al dan niet aanwezige connecties. Samen slaan we een Brug tussen inschrijving en gunning.

Vertrouwen als basis

Eerlijk werk voor Eerlijk geld. Een opdracht is meer dan alleen een opdracht; het is aan ons geschonken vertrouwen. Dit vertrouwen is voor ons de basis om tot het uiterste te gaan én nog een stap verder. Ruim 90% van onze opdrachten zijn dan ook herhaalopdrachten van partners die consequent bij ons terugkeren.

Verantwoord tenderen

Wij hebben principes, daarom tenderen wij op een verantwoorde manier. Wij doen er alles aan om te winnen, maar willen altijd in de spiegel kunnen kijken met een trots gevoel. Daarom zijn wij ook kritisch naar u. Kunnen de gemaakte beloften wel nagekomen worden en klopt de inhoud van ons plan feitelijk? Wij houden u scherp!

Partnerschap

Wij willen impact maken met alles wat we doen. Daarom werken wij in partnerschappen met gelijkgestemde organisaties en niet enkel met opdrachten. Samen vergroten we namelijk de impact van ons werk en verbeteren we onze resultaten voortdurend. Op voorhand bekijken we daarom áltijd gezamenlijk naar de mogelijke impact die we teweegbrengen bij het winnen van de tender. Want alleen samen maken we de wereld een mooiere plek!

Waarom u onze tender managers kunt vertrouwen?

Onze dienst voor tendermanagement is ontworpen om u het vertrouwen te geven dat uw tender met de grootst mogelijke vaardigheid en professionaliteit wordt uitgevoerd. Onze ervaren consultants op het gebied van tenders bieden u duidelijk advies en hulp, volledige ondersteuning en een eindproduct dat u een voorsprong geeft op uw concurrenten.

Heeft u vragen over hoe onze tendermanagement service u kan helpen of wilt u uw eigen tendermanagement processen met ons bespreken en algemeen advies krijgen? Neem dan contact op.

Neem dan contact op

Kom je op de koffie?.