navigate_before
navigate_next
arrow_back

ONS DNA

ONS DNA

Onze drive en passie zijn overdraagbaar.

ONS DNA

Onze drive en passie zijn overdraagbaar.​

Wij staan voor gelijkheid; voor íedereen. Tenders zijn in het leven geroepen om van de wereld een eerlijkere en mooiere plek te maken. Uit dit principe is Tenderbrug geboren. Wij willen het voor íedereen mogelijk maken om tenders te winnen ongeacht uw omvang, vermogen, geografische ligging óf al dan niet aanwezige connecties. Samen slaan we een Brug tussen inschrijving en gunning.

Eerlijk werk voor Eerlijk geld. Een opdracht is meer dan alleen een opdracht; het is aan ons geschonken vertrouwen. Dit vertrouwen is voor ons de basis om tot het uiterste te gaan én nog een stap verder. Ruim 90% van onze opdrachten zijn dan ook herhaalopdrachten van partners die consequent bij ons terugkeren.

Wij hechten waarde aan onze principes, daarom tenderen wij op een verantwoorde manier. Wij doen er alles aan om te winnen, maar willen altijd naar het eindresultaat kunnen kijken met een trots gevoel. Daarom zijn wij ook kritisch naar u. Kunnen de gemaakte beloften wel nagekomen worden en klopt de inhoud van het EMVI-plan feitelijk? Wij houden u scherp!

Wij willen impact maken met alles wat we doen. Daarom werken wij in partnerschappen met gelijkgestemde organisaties en niet enkel op opdrachtbasis. Samen vergroten we namelijk de impact van ons werk en verbeteren we onze resultaten voortdurend. Op voorhand bekijken we daarom áltijd gezamenlijk naar de mogelijke impact die we teweegbrengen met het winnen van de tender. Want alleen samen maken we de wereld een mooiere plek!