Het schrijven van EMVI-plannen, dat is ons vak.

Laat ons doen waar we het beste in zijn

Voordat klanten met ons in zee gingen, schreven ze vaak hun plannen zelf en deden ze ook hun eigen tendermanagement. En steeds hoorden we wat dit voor gevolgen had:

Als klanten met ons samenwerken, kunnen ze zich weer richten op waar ze het beste in zijn, namelijk hun bedrijf runnen. Ze kunnen erop vertrouwen dat wij ze door het proces leiden en wat het belangrijkst is: ze behalen betere resultaten op een beheerste manier.

Daarom bestaat 90% van onze aanvragen uit herhaalopdrachten van bestaande klanten.
We maken onze diensten op maat voor uw onderneming, dus we kunnen het hele proces voor het beheren van aanbestedingen voor onze rekening nemen of alleen uw bestaande team bijstaan met onze resources en EMVI-expertise. We kunnen zelfs trainingen voor het schrijven van plannen voor uw team verzorgen.

We gebruiken een bewezen methodologie die uw onderneming laat opvallen bij uw Opdrachtgever. We zorgen dat uw Opdrachtgever de benodigde informatie op een duidelijke en aantrekkelijke manier ontvangt. Dit bereiken we als volgt

1. Inlezen en Voorbereiden

Ons teamverdiept zich uitgebreid in de aanbestedingsdocumenten en in ander relevant materiaal dat u aanlevert, zoals documenten over eerdere tenders en projecten. Onze juridische achtergrond is hierin van meerwaarde, omdat we de geest van het contract vangen, zodat hetplan van aanpakdat wij voor u opstellen hierop aansluit.

Ons teambereidt zich voor door elke vraag te analyseren aan de hand vancontractvereisten en gunningscriteria. Deze analyse delen we van tevoren met u en geeft structuur aan het tenderproces en de sessies.

2. Sessies en interviews

We organiseren creatieve sessies en interviews om samen met uw (technische) experts onderscheidende oplossingente bedenken, die passen bij de geest van het contract. Daarnaast verzamelen wijonderbouwingen waarom uw Opdrachtgever voor u moet kiezen.

3- Brons, Zilver en Goud versies

Ons EMVI-teamwerkt verschillende versies uit. Een seniorEMVI-strateeg/consultantcontroleert de kwaliteit van alle teksten en bekijkt of alle vragen onderscheidend zijn beantwoordom de beste beoordeling te krijgen.

4- Controle

U controleert of de concepten inhoudelijk en technisch correct zijn. Uw eventuele wijzigingen voeren wij door voordat u het plan van aanpak indient. Het aantal controles hangt af van de grootte van de aanbesteding en bepalen wij samen met u tijdens de kick-off en strategiesessie.

5- Indienen

Na een laatste keer proeflezen, om te borgen dat alle puntjes op de i staan, is uw plan klaar om in te dienen. We begrijpen dat digitale inkoopsystemen van opdrachtgevers soms ingewikkeld zijn, dus we verzorgen het daadwerkelijke indienen graag voor u mocht u dat willen.

Tijdens het tenderproces krijgt uregelmatig updates over de voortgang en kunt voortdurend de ontwikkeling van de aanbesteding volgen, zodat u grip houdt.

Wie helpen we

Als u inschrijft op aanbestedingen, helpen wij u graag. We werken samen met allerlei soorten klanten, van kleine lokale bedrijfjes tot toonaangevende multinationals.

 

Ze hebben drie dingen gemeen met elkaar

1

Ze willen het beste mogelijke tenderproces en inschrijving

2

Ze zien de voordelen van gespecialiseerde tenderschrijvers

3

Ze kennen tenderbrug

Waarom u onze tender managers kunt vertrouwen?

Onze dienst voor tendermanagement is ontworpen om u het vertrouwen te geven dat uw tender met de grootst mogelijke vaardigheid en professionaliteit wordt uitgevoerd. Onze ervaren consultants op het gebied van tenders bieden u duidelijk advies en hulp, volledige ondersteuning en een eindproduct dat u een voorsprong geeft op uw concurrenten.

Heeft u vragen over hoe onze tendermanagement service u kan helpen of wilt u uw eigen tendermanagement processen met ons bespreken en algemeen advies krijgen? Neem dan contact op.

Kom je op de koffie?.